UNIO TENDER EUROPA KFT.

 

- Beruházna, fejlesztene, de nincs elég forrása hozzá?
- Pályázaton indulna?
- Szeretné, ha tájékoztatnánk az aktuális pályázati lehetőségekről, és figyelemmel kísérnénk a jövőbeni pályázati kiírásokat?
- Segítséget keres pályázatának professzionális elkészítéséhez és nyertes pályázatának megvalósításához?
- Konzultálna profi pályázati szakértőinkkel?

 

Amennyiben Önt és vállalkozását nap mint nap foglalkoztatja a fenti kérdések valamelyike, a megoldásban mi segítünk.

 

Vállalkozásunk komplex projektmenedzselési, és pénzügyi tanácsadást nyújt az ország egész területén, különösen fókuszálva az Európai Uniós pályázati lehetőségekre. Ennek keretében vállalatra szabott pályázati tanácsadást és felkészítést végzünk az ország minden régiójából származó, elsősorban kis- és középvállalkozás számára. Olyan vállalkozást kívánunk működtetni, amely Ügyfeleinket üzleti sikerekhez, fenntartható fejlődési szemlélethez és magasabb vállalati kultúra gyakorlásához vezeti.

 

Ügyfélkörünk, megalakulásunk óta többszörösére bővült, mára elérte, hogy a Magyarországon üzleti tanácsadói szolgáltatás erős piacán, a 10 legjobb minőségű tevékenységet végző cég között tartsák számon.
Referenciáink között szerepel számos technológiai,telephely fejlesztési, komplex vállalkozásfejlesztési, munkahely-teremtési, munkahely-megőrzési, innovációs, energetikai, turisztikai projekt pályázat segítségével történő megvalósítása.

Vállalkozásunk tulajdonosai saját termelő cégeikben is folyamatosan pályáznak, bonyolítanak le pályázatokat, így a vállalkozások igényeinek szempontjából is nagyon jól ismerik a pályázatírás, lebonyolítás folyamatait, elvárásait.
Eredményességünk kulcsa, hogy szakmailag felkészült és állandóan továbbképzett, projektek felépítésében és kidolgozásában gyakorlott, naprakész információkkal rendelkező, innovatív szakembergárdával rendelkezünk, akik a projektek kidolgozása során szem előtt tartják a vállalkozások piaci céljait, de egyúttal a pályázatokhoz kapcsolódó adminisztratív elvárások maximális teljesítését is .

 

A jó pályázat alapja egy ötlet, egy projekt ötlete, ami kiinduló pontul szolgál, azonban önmagában még kevés. Ezt az ötletet, és az abból következő fejlesztést be kell tudni teljes részletességig mutatni, meg kell határozni a megvalósítás módját, ütemezését, a megvalósítás költségeit, a várható hozamokat, a megtérülés idejét, és még sok más paramétert. A vállalkozásoknak sokszor csak ötlete van, mire abból pályázatképes projekt lesz, azt sok egyeztetés, tanácsadás, konzultáció előzi meg mérnök, jogász, pénzügyi szakembereinkkel.

 

A minőség iránti elkötelezettség

2008-ban vezettük be az MSZ EN ISO 9001 szabványra épülő minőségbiztosítási rendszerét, melyet az SGS ugyanebben az évben auditált. Munkánk során kivételes figyelmet fordítunk megbízóink igényeire és elvárásaira. A minőségirányítási rendszer használatával és a szabvány ismeretével lehetővé válik partnereink igényeinek maximális kielégítése és biztosított vállalkozásunk folyamatos fejlődése.


Partnerhálózatunk

Tevékenységünket kiterjedt partnerhálózat, kapcsolatrendszer segíti, egészíti ki. Aktív tagja vagyunk a Pályázatírók és Tanácsadók Országos Szövetségének, rendszeresen kapunk felkérést előadások, prezentációk megtartására konferenciákon, rendezvényeken, partner és ügyféltalálkozókon.

Jelentős eredményünk, hogy több pénzintézet akkreditációs folyamat és minőségi megfigyelés után,az Unio Tender Europa Kft-t választotta szerződött partnerének, ügyfelei pályázati, üzleti tanácsadójának. Fontosnak tartjuk vendorkapcsolatainkat; pénzügyi, informatikai szolgáltatókon, gépkereskedőkön, oktatási intézményeken, építőipari cégeken keresztül jutunk el ügyfeleinkhez. Ezen szervezetekkel kötött szerződések biztosítják cégünk stabilitását, hosszú távú fejlődését.


Társadalmi szerepvállalás

Vállalkozásunk minden év végén adománnyal segíti valamely kiemelt közhasznú szervezet vagy oktatási intézmény munkáját.

 

Pályázatírási szakterületeink:

 

- gépbeszerzés, technológiai korszerűsítések,
- építési beruházások (telephelyfejlesztés, ipari parkok, stb.),
- kutatás-fejlesztés (K+F), innováció,
- informatika, információs-technológiai fejlesztések,
- oktatás, képzés,
- munkahelymegőrzés és -teremtés,
- energetika és környezetvédelem,
- turisztikai jellegű fejlesztések,
- önkormányzati beruházások (városközpont, útépítés, szennyvíz, stb.),
- mezőgazdasági beruházások
- élelmiszeripari beruházások,
- vidékfejlesztés (falusi turizmus, falufejlesztés, kis települések mikrovállalkozásainak fejlesztése).

 

PÁLYÁZATI PROJEKTMENEDZSMENT

Cégünk az ötlettől a projekt előkészítésén, a pályázat kidolgozásán át a megvalósulásig végigkíséri partnerei projektjeit, ellátva a nyertes pályázatok utógondozási feladatait is.


Előkészítés:
- ügyfeleink tevékenységének technikai, gazdasági és jogi környezetének feltérképezése
- beruházási tervek, fejlesztési elképzelések megismerése, elemzése
- cégspecifikus pályázatfigyelés, testreszabott forrástérkép összeállítása, a projekthez legmegfelelőbb támogatási lehetőségek kiválasztása
- folyamatos kapcsolattartás, szakmai tanácsadás, konzultációk az előkészítés során a pályázó vállalkozással és a projektben résztvevőkkel 


Megvalósítási szakasz:
- célok és pályázati struktúrák kialakítása
- a fejlesztési igényhez, beruházási célhoz illeszkedő pályázat kiválasztása
- projektfinanszírozási tanácsadás
- tanulmányok, üzleti és pénzügyi terv, elemzések készítése
- pályázati dokumentáció kidolgozása, benyújtása ellenőrzések esetén szakértői képviselet biztosítása
- hiánypótlások ügyintézése
- támogatási szerződések értelmezése, közreműködés a megkötésnél
- projekt-előrehaladási jelentések elkészítése
- megvalósítási ütemtervek készítése
- projekt előrehaladás ellenőrzése
- folyamatos személyes konzultáció
- projekt adminisztrációs és tájékoztatási kötelezettséggel kapcsolatos tanácsadás
- pénzügyi elszámolási dokumentációk, kifizetési kérelmek összeállítása


Utógondozás:- projekt fenntartási jelentések elkészítése
- változások bejelentése, szerződésmódosítások támogatása

www.swatchesandrags.com Cheap Hublot Replica Cheap Omega Replica www.omegastore.co.uk Breitling Replica Watches www.luxurywatch.me.uk